^ Nazad na vrh stranice

Lipa Sokovi

Bihaćka Pivovara dd, vlasnik brenda Lipa voda, odlučila je da obogati ponudu i proširi brend Lipa na još dva podbrenda: Lipa Pulp i Lipa Ice TeaLipa Pulp je gazirano bezalkoholno piće od koncentriranih voćnih sokova sa dodatkom prirodne voćne pulpe.

Zadatak za agenciju je bio osmisliti Pulp logo i atraktivno dizajniranu sleeve-etiketu za tri proizvoda u tri različita okusa: narandža, ružičasti grejp i limun. Uzorci dekorativnih linija i oblika sa pažnjom su ručno iscrtani kako bi naglasili osjećaj prirodnosti, pulpe i trenutačnog osvježenja. Kombinujući boje na šarenom uzorku, stvorena su tri različita okusa, arome i raspoloženja. Klasičnom tipografskom oblikovanju pridodat je dašak kaligrafskog i organskog izgleda. Crna boja na etiketi otkriva da ovaj proizvod Lipa Pulp pripada liniji premium proizvoda. Naš dizajn uvršten je pod oznakom "BEST RATED" na ugledni portal Packaging of the World koji objavljuje kreativna dizajnerska rješenja ambalaža iz cijelog svijeta: http://www.packagingoftheworld.com/2016/06/lipa-pulp-carbonated-beverage.html

Ledeni čaj je veoma popularan napitak koji osugurava osvježenje uz istovremeno uživanje u voćnim okusima. Sa Lipa vodom kao osnovom, uz dodatak ekstrakta crnog čaja, koncentrisanog voćnog soka i aroma, Lipa Ice Tea nudi vrhunski kvalitetno osvježenje i dolazi u tri okusa: breskva, brusnica-jabuka i šumsko voće.

Pored PET ambalaže, dizajnirana je i staklena ambalaža u bocama od 0,25l, spremna za posluživanje u ugostiteljskim objektima. Na staklene boce aplicirana je sleeve-etiketa sa dizajnom koji naglašava organske oblike i val svježine. Tipografija je na nekim mjestima transparentna otkrivajući boju tekućine unutar boce. Ova ambalaža također je uvrštena na portal Packaging of the World: (http://www.packagingoftheworld.com/2016/09/lipa-ice-tea.html)